Bazen

Bazen Thalassotherapije Crikvenica pruža odlične uvjete za provođenje hidroterapije. Morska voda, koja se suvremenom tehnologijom doprema iz uvale kristalno čistog mora ispred same Thalasotherapije, grijana do idealne temperature od 32 °C, omogućuje uživanje u blagodatima i ljekovitim svojstvima Jadranskog mora tijekom cijele godine.

Osim obavljanja fizikalne terapije, pacijentima i gostima Thalassotherapije, kao i vanjskim korisnicima nudi se mogućnost slobodnog plivanja za rekreaciju. Bazen je opremljen stojećim i sjedećim podvodnim masažama te masažama ispod vodenog stupa sa mlaznicama.

Nova tehnologija tretmana morske vode omogućuje kontinuirano filtriranje i svakodnevno djelomično nadopunjavanje bazena novom svježom morskom vodom uz automatsku regulaciju topline mora kao i reguliranja Ph vrijednosti i klora. Gotovo sav potreban klor za dezinfekciju mora dobiva se elektrolizom iz samog mora. Dimenzije bazena veličine 11,40 x 7,40 metara, dubine od 0,68 do 1,55 metara prilagođene su provođenju terapijskih postupaka pacijenata.

Hidroterapija- terapijske vježbe u bazenu pod stručnim nadzorom fizioterapeuta provode se u sklopu rehabilitacijskih i thalasso-wellness programa.

Radno vrijeme bazena za rekreaciju za vanjske korisnike:

  • Radnim danom od 14.30 do 17:00
  • Subotom 10:30 do 12:00 i od 15:00 do 19:00
  • Nedjeljom 14:00 do 19:00

Cijena ulaznice definirana je cjenikom usluga. Ulaznice se kupuju na recepciji. Za sve goste na smještaju u ustanovi ulaz u bazen uključen je u cijenu smještaja.

Cjenik

Cjenik

Pogledaj