Vila Lovorka

Opis:

U stogodišnjoj vili smještenoj na prekrasnoj lokaciji uz samo more i plažu uređeno je sedam suvremeno namještenih apartmana koji odgovaraju hotelskom standardu 3 zvjezdice:

Apartman br 1

Nalazi se u prizemlju objekta. Ima izlaz na prostranu terasu neposredno uz more. Sadrži dvokrevetnu sobu, jednokrevetnu sobu, kuhinju s dnevnim boravkom i kupaonicu. U blagovaonici se nalazi sofa koja se prema potrebi pretvara u dodatni ležaj

Apartman br 2

Nalazi se u prizemlju objekta. Ima izlaz na terasu u hladovini primorskih borova s bočnim pogledom na more. Apartman sadrži spavaću sobu, kuhinju s dnevnim boravkom i kupaonicu.

Apartman br 3

Nalazi se na prvom katu objekta a pogledom je okrenut prema parku. Sadrži jednu dvokrevetnu sobu, kuhinju, blagovaonicu i kupaonicu. Sofa u blagovaonici se može pretvoriti u pomoćni ležaj.

Apartman br 4

Nalazi se na prvom katu. Sadrži dvokrevetnu sobu, jednokrevetnu sobu, kuhinju, blagovaonicu i kupaonicu. Ima prekrasan pogled na more. Sofa u blagovaonici se može pretvoriti u pomoćni ležaj.

Apartman br 5

Nalazi se na drugom katu. Ima izlaz na terasu a pogledom je okrenut prema parku. Sadrži jednu dvokrevetnu sobu, kuhinju, blagovaonicu i kupaonicu. Sofa u blagovaonici se može pretvoriti u pomoćni ležaj.

Apartman br 6

Nalazi se na drugom katu. Sadrži dvokrevetnu sobu, jednokrevetnu sobu, kuhinju, blagovaonicu i kupaonicu. Ima prekrasan pogled na more. Sofa u blagovaonici se može pretvoriti u pomoćni ležaj.

Apartman br 7 (studio)

Nalazi se na drugome katu a ima poseban ulaz. Opremljen je kao studio apartman. Sadrži kuhinju, dvokrevetnu sobu i blagovaonicu u istome prostoru, te kupaonicu. Ima izlaz na terasu te pogled na park.

Vila Lovorka se nalazi neposredno uz odjel respiratorne rehabilitacije djece i centralni restoran, dok je od medicinskog rehabilitacijskog centra, recepcije i bazena udaljen oko 200 metara. Unutar objekta nema lifta.

Opremljenost:

  • Kuhinja: električni štednjak, hladnjak, mikrovalna pećnica, posuđe, pribor za jelo, pribor za čišćenje
  • TV/SAT
  • Telefon
  • Klimatizacija
  • Wi-Fi
  • Sušilo za kosu
  • Sef