Zdravlje i odmor

Zdravlje i odmor

Thalassotherapia Crikvenica je medicinski centar sa stoljetnom tradicijom zdravstvene djelatnosti u primjeni talasoterapijskog liječenja u svrhu zdravstvene prevencije, medicinski usmjerenog odmora i rehabilitacije. Položaj na samoj uvali kristalno čistog mora, šljunčanoj plaži i 6 km dugoj šetnici, u parku mediteranskog zelenila, idealan je za talasoterapijsko liječenje, oporavak i odmor.

Thalassotherapia Crikvenica, uz vrhunske medicinske usluge, svojim klijentima nudi i ostale usluge kako bi boravak i rehabilitacija protekli nadasve uspješno i ugodno. Klijentima su na raspolaganju smještajne mogućnosti u kvalitetnim smještajnim kapacitetima na izvrsnoj lokaciji uz samo more. Osim klijenata na rehabilitaciji, u smještajnim objektima mogu boraviti i njihovi pratioci koji ne koriste medicinske usluge u cilju odmora i rekreacije.

Sadržaji u Thalassotherapiji Crikvenica

 • Medicinski rehabilitacijski centar
 • Bolesničke sobe
 • Hotelske sobe i apartmani
 • Bazen s morskom vodom
 • Medicinski wellness & spa
 • Park medicinske rehabilitacije
 • Restoran
 • Caffe bar
 • Multifunkcijske dvorane
 • Praonica rublja
 • Plaža

Gastronomija i dijetetika

Ugostiteljske usluge pružaju se u centralnom restoranu koji je lociran u prizemlju objekta Vila Ružmarinka. Restoran je kapaciteta 300 sjedećih mjesta. Restoran je klimatiziran a u radnim procesima primjenjuje se HACCP standard. Doručak se poslužuje na buffet stolu tijekom cijele godine. Ručak i večera veći dio godine se poslužuju na buffet stolu, osim u zimskim mjesecima kada se poslužuju kao meni.

Za pacijente otežane pokretljivosti organizirana je dostava obroka u sobu. Nude se mediteranska jela Kvarnera i okolice kao i internacionalna jela. Prema posebnim medicinskim zahtjevima u mogućnosti smo pripremati jela prema propisanim dijetama, s posebnim namirnicama te u okvirima definiranih kalorijskih vrijednosti.

Thalassotherapia Crikvenica - Restoran

Multifunkcijske dvorane

Multifunkcionalne dvorane kompleksa Thalassotherapije pružaju izvrsnu mogućnost za organizaciju manjih skupova, seminara, prezentacija, predavanja, radionica, sastanaka te raznoraznih događaja. Postoje četiri dvorane za 60 do 80 korisnika. Dvorane su u potpunosti multimedijalno opremljene i klimatizirane. U suradnji s dvoranskim kapacitetima Hotela Mediteran, s kojim je Thalassotherapia povezana toplim hodnikom, ukupni kongresni kapacitet je do 500 korisnika.

Thalassotherapia Crikvenica - Multifunkcionalna dvorana

Smještaj u destinaciji

Thalassotherapia Crikvenica nalazi se u zapadnom dijelu Crikvenice. Korisnici medicinskih usluga ustanove mogu koristiti smještajne kapacitete ustanove ali imaju mogućnost da tijekom liječenja borave u čitavom nizu okolnih smještajnih objekata. Najbliži hotelski objekti su Hotel Mediteran i Hotel Omorika.

Hotel Mediteran***

Thalassotherapia Crikvenica je povezana toplom vezom s Hotelom Mediteran, što omogućuje da gosti hotela koriste medicinske i ostale usluge naše ustanove bez potrebe izlaženja. Smješten uz samo more, te udaljen oko 500m od centra grada. Potpuno preuređen hotel raspolaže s više od 160 soba i 3 apartmana, restoranom, snack barom na plaži, liftovima i parkiralištem. Više informacija na http://www.hotel-mediteran-crikvenica.com

Hotel Omorika****

Hotel Omorika**** se nalazi oko 2 km od centra Crikvenice do kojeg vodi slikovita obalna šetnica. Okružuje ga bujno mediteransko raslinje, a u neposrednoj blizini pruža se šljunčana plaža. Više informacija na https://www.jadran-crikvenica.hr/hotel-omorika-crikvenica

Thalassotherapia Crikvenica - Crikvenica

Plaža

Ustanova se nalazi na samoj morskoj obali uz šljunčanu plažu plitkog čistog mora pješčanog dna koje u ljetnim mjesecima doseže temperaturu od 27°C. Ulaz na plažu je slobodan. Osobama s otežanom pokretljivošću olakšan prilaz plaži te ulaz u more putem prilaznih rampi. U ljetnim mjesecima na plaži uz more provode se i terapijske vježbe.

Thalassotherapia Crikvenica - Plaža