Thalassotherapia Crikvenica - Medicinski Thalasso-wellness

Medicinski Thalasso-wellness

Thalassotherapia Crikvenica koristi stoljetnu tradiciju primjene klimatoterapije i talasoterapije što znači primjenu fizičkih i kemijskih prirodnih ljekovitih činitelja svojstvenih moru i primorju, a to su morski zrak i klima te morska voda. Prirodni ljekoviti činitelji u ovome kraju, poput klime, čistoće zraka, morske vode, sunčevog zračenja i biljnog pokrova, čuvaju naše zdravlje, pomažu u prevenciji, oporavku i rehabilitaciji raznih bolesti i poboljšavaju kvalitetu života. Krijepe i jačaju tijelo, duh i um.

Medicinski thalasso-wellness podrazumijeva ponudu programa ciljano usmjerenih na prevenciju nezaraznih bolesti i ublažavanje posljedica kroničnih nezaraznih bolesti. Na sve veću pojavnost kroničnih nezaraznih bolesti utječe suvremeni način života kojeg karakteriziraju pretjerano sjedenje i nedostatak fizičke aktivnosti, stres, zagađen okoliš i rizična ponašanja po zdravlje. Najčešće posljedice su nastanak tegoba organa za kretanje i disanje, srčane i krvožilne bolesti, dijabetes tipa 2 i pretilost.

U cilju prevencije i ublažavanja navedenih tegoba, u Thalassotherapiji Crikenica nudimo usluge temeljene na principima medicinske primjene talasoterapije i klimatoterapije:

  • vježbanje i relaksacija u bazenu s morskom vodom
  • medicinske masaže
  • rekreacija u Parku medicinske rehabilitacije
  • preventivni Check-up programi

Informacije i rezervacije na telefon 091 622 5134 ili na spa@thalasso-ck.hr

Cjenik usluga možete pogledati ovdje – Cjenik Thalasso Medical Spa