Postupak naručivanja na preglede i dijagnostiku

U jedinici za centralno naručivanje možete se naručiti na specijalističke preglede dermatologa, kardiologa, otorinolaringologa, pulmologa, pedijatrijskih subspecijalnosti, fizijatra i reumatologa te na pripadajuće dijagnostičke pretrage. Naručivanje je moguće nakon što Vaš izabrani liječnik obiteljske medicine izradi e-uputnicu ili temeljem interne uputnice naše ustanove. Za naručivanje je potrebno dostaviti e-uputnicu, internu uputnicu ili sljedeće informacije: puno ime i prezime, datum rođenja, MBO (podatak se nalazi na zdravstvenoj iskaznici) i željeni medicinski postupak. Navedeno je moguće dostaviti:

  • E-mailom na adresu narucivanje@thalasso-ck.hr, osobno ili od strane izabranog liječnika obiteljske medicine
  • Telefaxom: 051 407 763
  • Osobnim dolaskom na šalter jedinice za centralno naručivanje
  • Ispunjavanjem prijave na web stranici
  • Telefonom na broj 051 407 629 radnim danom od 12:00 do 14:00 sati

O terminu narudžbe obavijestiti ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Postupak naručivanja na bolničko liječenje

Naručivanje je moguće temeljem odobrenja liječničkog povjerenstva za bolničko liječenje, tzv. odobrenja komisije. Odobrenje komisije, kontakt podatke te informaciju o datumu cijepljena ili preboljenja COVID-19 potrebno je dostaviti:

  • E-mailom na adresu narucivanje@thalasso-ck.hr, osobno ili od strane izabranog liječnika obiteljske medicine
  • Telefaxom: 051 407 763
  • Ispunjavanjem prijave na web stranici
  • Poštom (obavezno kopije dokumenata) na adresu Gajevo šetalište 21, 51260 Crikvenica
  • Osobnim dolaskom na šalter jedinice za centralno naručivanje

O primitku odobrenja biti ćete obaviješteni u najkraćem mogućem roku.

Informacije o naručivanju na bolničko liječenje moguće je dobiti na telefon 051 407 777 radnim danom od 08:00 do 10:00 sati. Naručivanje telefonom nije moguće.

Prilikom dolaska u specijalističke ambulante ili prijema na bolničko liječenje potrebno je donijeti zdravstvenu iskaznicu i iskaznicu dopunskog zdravstvenog osiguranja. Preporučljivo je sa sobom donijeti svu prethodnu medicinsku dokumentaciju: specijalističke nalaze, laboratorijske nalaze, RTG snimke i sl., kao i otpusna pisma ranijih boravaka u bolnici. Nakon završenog pregleda ili otpusta iz bolnice bolesnik je dužan platiti iznos participacije, ukoliko nije oslobođen plaćanja participacije ili nema dopunsko osiguranje. Epidemiološke uvjete za dolazak provjerite ovdje.

Informacije o uslugama uz privatno plaćanje

Thalassotherapia Crikvenica nudi mogućnost smještaja u sobama i apartmanima te određene preventivne programe i spa usluge uz privatno plaćanje.

Za informacije i rezervacije o smještaju uz plaćanje ispunite odgovarajuću web formu ili se obratite na sljedeće kontakte:

Za informacije i rezervacije o preventivnim i spa uslugama obratite se na sljedeće kontakte:

Thalassotherapia Crikvenica - Naručivanje i rezervacije