Thalassotherapia Crikvenica

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Primorsko-goranske županije

Thalassotherapia Crikvenica
Thalassotherapia Crikvenica Naručivanje i rezervacije

Naručivanje i
rezervacije

Pogledaj

Thalassotherapia Crikvenica Fizikalna Rehabilitacija

Fizikalna medicina
i fizioterapija

Pogledaj

Thalassotherapia Crikvenica Rehabilitacija Dišnih Organa

Rehabilitacija
Dišnih Organa

Pogledaj

Thalassotherapia Crikvenica Dermatološka Rehabilitacija

Dermatološka
Rehabilitacija

Pogledaj

Specijalistički pregledi i dijagnostika

Thalassotherapia Crikvenica pruža usluge specijalističkih pregleda, pratećih dijagnostičkih i terapijskih postupaka te rehabilitacijskih programa. Usluge specijalističkih pregleda i dijagnostičkih postupaka pružaju se od strane iskusnih medicinskih timova sačinjenih od liječnika specijalista ili užih specijalista te posebno educiranih medicinskih sestara.

Saznaj više

Medicinski wellness

Thalassotherapia Crikvenica koristi stoljetnu tradiciju primjene klimatoterapije i talasoterapije što znači primjenu fizičkih i kemijskih prirodnih ljekovitih činitelja svojstvenih moru i primorju, a to su morski zrak i klima te morska voda. Podrazumijeva ponudu programa ciljano usmjerenih na prevenciju nezaraznih bolesti i ublažavanje posljedica kroničnih nezaraznih bolesti.

Saznaj više

Smještaj

Thalassotherapia Crikvenica je medicinski centar sa stoljetnom tradicijom zdravstvene djelatnosti u primjeni talasoterapijskog liječenja u svrhu zdravstvene prevencije, medicinski usmjerenog odmora i rehabilitacije. Položaj na samoj uvali kristalno čistog mora, šljunčanoj plaži i 6 km dugoj šetnici, u parku mediteranskog zelenila, idealan je za talasoterapijsko liječenje, oporavak i odmor. Osim klijenata na rehabilitaciji, u smještajnim objektima mogu boraviti i njihovi pratioci koji ne koriste medicinske usluge u cilju odmora i rekreacije.

Saznaj više
Thalassotherapia Crikvenica 50 godina u službi zdravlja

Izdvojeno iz ponude

Trenutno nemamo posebnih ponuda

Novosti i objave

Ostale objave
Kvarner Health Uniri Zdravstveni turizam hrvatska